Робърт де Ниро е поредният „сексуален хищник“. Наричал служителка „вагина“

0
31

Робърт де Ниро е поредният „сексуален хищник“ на Холивуд. Това стана ясно, след като

бившата му служителка Греъм Чейс Робинсън заведе съдебен иск срещу звездата от „Шофьор на такси“. В него жената твърди, че Де Ниро се оповава на остарели принципи в индустрията, като не зачита правата на представителките на нежния пол, с които работи.

Нещо повече, стигало се е до нежелан физически контакт. Според документите, подадени от Робинсън,

носителят на „Оскар“ й е давал задачи да го чеше по гърба, да му слага вратовръзка и да го буди, докато е в леглото.

Това не е всичко, актьорът не е реагирал, когато негов колега е ударил Робинсън по задните части. Самият Де Ниро пък се обръщал към нея със „сексуално заредени“ думи като „кучка“, „кифла“, а пред свои бизнес партньори я определял като „вагина“.

Според документа, самата служителка е искала да напусне компанията му Canal Productions, като се обърне и към съда, но актьорът я изпреварил.

През месец август фирмата подаде иск срещу Робинсън на стойност 6 милиона долара. В него се посочва, че тя е злоупотребявала с корпоративни кредитни карти и на работното си място е прекарвала „значителни“ часове в гледане на филми и сериали от платения абонамент на Netflix, включително и 55 епизода на „Приятели“.

Така Робърт попадна в групата на „сексуалните хищници“. Наскоро няколко жени обвиниха легендарния тенор Пласидо Доминго в неприлично поведение. Под обстрела на тази вълна паднаха още Кевин Спейси, Джефри Ръш, Кейси Афлек, Джеймс Франко и много други.

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here