Консултант: НАСА крие снимки от Луната

Бивш консултант на НАСА твърди, че служители на космическата агенция отстраняват НЛО-та от лунните снимки преди да ги споделят публично. Това пише британският Daily Express.

Д-р Кен Джонстън-старши е бил консултант, нает от Brown & Root, в Лунната лаборатория на космически център Джонсън на НАСА през 1971 г.

Той е участвал в съхраняването, организирането и каталогизирането на снимките и лунните камъни от програмата Аполо.

Важна част от работата му е било да опакова и изпраща лунни проби на различни научни лаборатории.

Д-р Кен Джонстън е виждал как НАСА редактират снимките си

Именно през това време, той твърди, че е виждал специалисти на НАСА да редактират детайли свързани с НЛО и други аномалии от лунните снимки направени по време на програмата Аполо.

Джонстън прави тези невероятни разкрития, като дарява снимки и изследвания на Международния НЛО музей и изследователски център.

Музеят разполага с една от най-големите колекции от НЛО и материали свързани с извънземни в света. Той е създаден за отбелязване на известната катастрофа на НЛО през 1947 г. край Розуел, Ню Мексико.

Най-шокиращото твърдение на д-р Джонстън е, че висши служители на НАСА са му поръчали да унищожи пет комплекта снимки от лунните мисии.

Той твърди, че се е опитал да ги убеди да дарят тези материали на университети или изследователски центрове, но никой не го е послушал.

Въпреки това, той твърди, че е успял да запази някои от снимките на които има доказателства за необясними обекти. На някои се виждат дори сгради и структури на Луната.

Според Джонстън, именно космическата агенция го уволнява, заради публичното показване на тези доказателства, въпреки че не е директно нает от НАСА.

Космическата агенция, разбира се, яростно отрича редактирането на изображения за премахване на доказателства за извънземни и НЛО. И обявява, че все още нямат никакви доказателства за живот извън нашата планета.

Въпреки това, от агенцията отказват да коментират отделни твърдения, тъй като били твърде много.

Д-р Джонстън не е първият бивш консултант на НАСА, който прави такива шокиращи изявления.

По-рано, бившата служителка Дона Хеър казва, как лично е виждала специалисти на НАСА да редактират снимки. Те са премахвали неидентифицирани обекти, доказващи, че не сме сами.

Забележка: Статията е публикувана за първи път на 17 юли 2016 г. в първият сайт на Сетланс (България).

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви