Кандидатът за общински съветник от листата на Бачийски, консултира големи компании и правителства, но иска да бъде полезен на Бургас

Ще се радвам, ако мога да помогна с труда си за просперитета на Бургас, казва кандидатът за общински съветник  с преференция 121 от листата на Константин Бачийски за местните избори с бюлетина 32.

Димитър Ташев е напуснал родния си град, за да учи информационни технологии в САЩ. За нивото му на подготовка говори и това, че лично е създал страниците на  повечето американски сенатори.

През 2018 година участва в традиционната Молитвена закуска, която се организира от държавния глава на САЩ в Белия дом. С това бургазлията стана един от малкото ни сънародници, участвали цели седем пъти във високото събитие при управлението на трима президенти – през 2003 година при Джордж Буш-младши и Барак Обама, няколко години по-късно.

Днес работи за най-голямата софтуерна компания в България и отговаря за връзките с Близкия Изток, Европа и Африка. Консултира правителства и големи компании. В момента разработва и собствена идея – старт-ъп за улеснение на хората от бизнеса по цял свят. Успешен бургазлия и християнин, който поставя Божия авторитет на първо място в живота си.

„Всичко, с което се занимавам, не зависи от това къде се намирам по света. Затова и се кандидатирам за общински съветник в Бургас, мога да работя и от Бургас, където да бъда полезен за родния си град. Мотивира ме работата на Константин Бачийски в ОбС и това повлия на решението ми. Той е доказал се предприемач в IT сферата и човек, който реално дава всичко от себе си, за да защитава интересите на бургазлии. Примерите за това, което е направил са много. Един от тях, е че от заплатата си в Общинския съвет за толкова години не е взел стотинка, а всичко дарява за по-добро здравеопазване в Бургас. Един от малкото хора, които посвещават своето време и средства за да подобряват живота на хората в града, а не да търсят лични облаги от обществената си дейност“, каза Димитър Ташев.

Като човек с преки наблюдения върху политически лидери от най-успешните икономики, Ташев е категоричен, че Константин Бачийски е пример за това, каква ценностна система и качества трябва да притежава един управник за да бъде полезен за нацията и обществото. „Константин е направил много за града си като общински съветник. Сега е събрал в листата си хора, които също като него са готови да дават от себе си и вярвам, че всички тези общи усилия ще доведат до положителен резултат за Бургас, ако хората му гласуват доверие“, каза още Димитър Ташев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

twenty − eight =