Кандидатът за общински съветник от листата на Бачийски, консултира големи компании и правителства, но иска да бъде полезен на Бургас

Ще се радвам, ако мога да помогна с труда си за просперитета на Бургас, казва кандидатът за общински съветник  с преференция 121 от листата на Константин Бачийски за местните избори с бюлетина 32.

Димитър Ташев е напуснал родния си град, за да учи информационни технологии в САЩ. За нивото му на подготовка говори и това, че лично е създал страниците на  повечето американски сенатори.

През 2018 година участва в традиционната Молитвена закуска, която се организира от държавния глава на САЩ в Белия дом. С това бургазлията стана един от малкото ни сънародници, участвали цели седем пъти във високото събитие при управлението на трима президенти – през 2003 година при Джордж Буш-младши и Барак Обама, няколко години по-късно.

Днес работи за най-голямата софтуерна компания в България и отговаря за връзките с Близкия Изток, Европа и Африка. Консултира правителства и големи компании. В момента разработва и собствена идея – старт-ъп за улеснение на хората от бизнеса по цял свят. Успешен бургазлия и християнин, който поставя Божия авторитет на първо място в живота си.

„Всичко, с което се занимавам, не зависи от това къде се намирам по света. Затова и се кандидатирам за общински съветник в Бургас, мога да работя и от Бургас, където да бъда полезен за родния си град. Мотивира ме работата на Константин Бачийски в ОбС и това повлия на решението ми. Той е доказал се предприемач в IT сферата и човек, който реално дава всичко от себе си, за да защитава интересите на бургазлии. Примерите за това, което е направил са много. Един от тях, е че от заплатата си в Общинския съвет за толкова години не е взел стотинка, а всичко дарява за по-добро здравеопазване в Бургас. Един от малкото хора, които посвещават своето време и средства за да подобряват живота на хората в града, а не да търсят лични облаги от обществената си дейност“, каза Димитър Ташев.

Като човек с преки наблюдения върху политически лидери от най-успешните икономики, Ташев е категоричен, че Константин Бачийски е пример за това, каква ценностна система и качества трябва да притежава един управник за да бъде полезен за нацията и обществото. „Константин е направил много за града си като общински съветник. Сега е събрал в листата си хора, които също като него са готови да дават от себе си и вярвам, че всички тези общи усилия ще доведат до положителен резултат за Бургас, ако хората му гласуват доверие“, каза още Димитър Ташев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви