Татяна Лолова

Морски Бургас е изборът на великолепната Татяна Лолова за национална предпремиера на втората ѝ книга – „Делници и празници“. Четивото най-усмихнатата дама на българската кино и театрална сцена ще представи в компанията на неговия редактор – журналистът и продуцент Георги Тошев. Тандемът ще очаква всички любопитни на 1 октомври (вторник) от 18:00 часа в Експо център „Флора“. Входът за срещата е свободен.

В „Делници и празници“ Татяна Лолова отваря старите тетрадки със спомени, за да разкаже за личности, които са част от културната история на България –

Лили Иванова, Невена Коканова, Георги Парцалев, Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев… Четивото показва любопитни снимки и истории от един живот. Налични на бургаската премиера ще са първите сто броя от книгата, която все още не се разпространява по книжарниците. Всеки желаещ, ще може да получи и автограф.

Дебютът на „Делници и празници“ на българската литературна сцена е част от афиша на Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест.

Патрон за 2018 г. на формата бе именно най-усмихнатата дама на родната кино и театрална сцена – Татяна Лолова. Културният форум се организира за трета поредна година от Гранд Хотел и СПА Приморец с подкрепата на община Бургас. Събитията за деня – 1 октомври (вторник), част от ППАФ – ще продължат от 19:00 часа на същото място – Експо център Флора – с концертна премиера за Бургас на новия албум TEN на пианиста, композитор, аранжор и продуцент Живко Петров. Билети за концерта можете да намерите на каса „Часовника“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви