Сезон есен/зима 2019-2020 предлага куп вълнуващи цветове при тенденциите за цвят на косата. От огнено червено до наситено черно, любителите на семплия чар ще се радват на шоколадови и бронде нюанси, а най-закачливите – на шарени пастелни тонове.

1. Огнени нюанси

Огнените нюанси са топ тенденция в цветовете за коса тази есен. Актуални са както тоновете, максимално близо до хората с естествено червена (рижа) коса, така и по-дълбоките и предизвикателни варианти. Червената коса изпъква още повече при по-светла кожа и зелени очи.

2. Платинена блондинка

Платиненото русо е цвят, който не отива на всеки. Затова и трябва да сте много внимателни, преди да се впуснете в изрусена авантюра. Но ако сте настроени за експерименти, давайте смело напред. Платиненото русото е открояващо се и носи хладен сексапил.

3. Коса, черна като нощта

Есен/зима 2019-2020 е сезон на крайности. От платиненото русо скачаме на дълбокото черно. Чисто черно или черно със син оттенък, изберете сами. Бъдете внимателни обаче, защото веднъж заложите ли на черното, пътят обратно, към по-светлите коси, не е много лек.

4. Бронде – красивият цвят със странно име

Бронде е цвят, който съчетава в себе си кестеняво и русо. Мек и нежен, събрал най-доброто от двата цвята, бронде тонът е хит тази есен. Можете да заложите на този цвят, ако сте с руса или кестенява коса и търсите промяна, без да изпадате в крайности.

5. Коса с цвят на шоколад

Косата с цвят шоколад носи една ненатрапчива топлина. Този цвят подхожда почти на всеки и е много актуален през есен/зима 2019-2020.

6. Пастелни нотки за най-смелите

Завършваме с една свежа тенденция за сезона, която е доста по-необичайна в сравнение с другите трендове. И звездите, и инфлуенсърите този сезон залагат на щипка свежест като добавят пастелно синьо, зелено, розово и оранжево към косата си.

rozali.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви