Родители превърнаха дъщеря си в жива кукла

0
32

Родители изваяха от щерка си пълно копие на Барби. За разлика от другите живи двойнички на легендарната кукла обаче Анжелика твърди, че не е прибягвала до пластически операции и сериозни козметични процедури. 27-годишната руска Барби е родом от град Курган. Анжелика Кенова за първи път видяла куклата на мечтите си, когато била едва на пет и веднага съзряла сходството си със синеоката красавица.

От своя страна родителите поощрявали интереса на момиченцето към образа на кокетната кукла, като редовно й купували всички нови корекционни Барби, правили й същите прически и й я обличани на подобие на любимата й играчка. „Милиони девойки по целия свят мечтаят да приличат на Барби, а аз успях да въплътя тази мечта“, признава Анжелика в социалните мрежи. За да съхрани кукленската си красота, Кенова редовно посещава процедури по разкрасяване, води здравословен начин ни живот, пет пъти седмично тренира с личен инструктор по фитнес и тича сутрин. Руската Барби щателно избягва срещите и общуването си с журналисти и по тази причина за личния й живот се знае малко. Според запознати, Анжелика все още живее с родителите си и много се влияе от тяхното мнение. Освен това младата жена не излизала навън без личния си телохранител. Ако се вярва на слухове, ръката и сърцето на красавицата са все още свободни. По образование тя е детски психолог, но изкарва прехраната си като фотомодел.

В това й качество кариерата на живата кукла процъфтява. Страницата на Кенова в Instagram се радва на невиждана популярност – в социалната мрежа девойката има повече от 200 000 последователи, като много от постовете й са с открит рекламен характер. Почитатели на Анжелика отбелязват, че в последно време публикациите й в интернет стават все по-откровени и разкрепостени. Последователите на руската Барби в Instagram са убедени, че еротическият привкус на фотосите й целят привличане на по-широка публика.

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here