Вече започнаха снимките на един от най-големите бъдещи Марвел хитове „Eternals“. Разполагаме и с първите доказателства за това – кадри от снимачната площадка в Англия, на които е звездата Анджелина Джоли. Тя е в ролята на Тена, едно от големите имена в отбора на новите супер герои – Eternals. Знаем, че те са представители на свръхчовешка раса, създадена преди милиони години от Celestials.

Джоли е неузнаваема с русата перука и бялата си роба. На кадрите я виждаме как разпръсва нечия прах в езеро. За момента не знаем чия е тази прах и в коя вселена се развива това действие

В комикса на Джак Кирби Тена е представяна като един от най-могъщите членове на Eternals и притежава възможността да манипулира космическа енергия. Тя използва това, за да бъде неуязвима и безсмъртна, макар че това не може да бъде за вечни времена.

Тази роля ще е поредното предизвикателство пред Джоли. Тя споделя, че е тренирала усилено, за да влезе във форма и няма търпение да се присъедини към семейството на Eternals и да стане част от супер героите на Марвел. Освен това уверява феновете на комиксите, че заедно с останалите имена от актьорския състав, в който са още Салма Хайек, Кумал Нанджиани и звездите от „Игра на тронове“ Кит Харингтън и Ричард Мадън, да очакват нещо голямо

На част от снимките виждаме Клои Жао, която дава нужните наставления на Джоли. Жао е едва втората жена, избрана за режисьор на Марвел хит. Преди нея Кейт Шортланд бе обявена за режисьор на „Черната вдовица“, като и двата филм ще имат своите премиери през 2020 г.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви