СДС-Бургас регистрира в Районната избирателна комисия листата си с кандидати за общински съветници на местните избори. Тя е съставена от 20 души, а неин водач е д-р Георги Митев. Следват Станимир Апостолов, Дончо Златев, футболната легенда Антон Спасов, Мара Стоянова от „Обединени земеделци“, Димо Рачев и други. Общинският съветник Тошко Иванов заема почетното 20 място, като самият той каза, че сам е поискал тази позиция.

„Това са стойностни хора и разчитаме на умните и свободни бургазлии да гласуват за нас. Това са изявени специалисти в професиите си, както и в обществото. През последните 4 години работихме за гражданите на Бургас. Сега правим ретроспекция на свършеното в ОбС и с ръка на сърцето можем да кажем, че изпълнихме много от предизборните си обещания от последните избори“, каза д-р Митев

Дончо Златев допълни, че от СДС очакват позитивна кампания в Бургас. Той сподели още, че през последните години десницата е активен участник в добрите неща в Бургас, като създаването на общински фонд за ин витро и привличането на чужди инвеститори.

„Нека бургазлии гласуват за работещите и разумни хора“, призова от своя страна Тошко Иванов.