С рев на мощни мотори десетки рокери съпроводиха представянето на поредната силна личност, която става част от листата с кандидати за общински съветници на „Средна европейска класа“.

Зам.-председателят на партията Константин Бачийски обяви, че тръгва към изборите с Пламен Петров – Легендата, президент на мотоклуб „Хулигани“ МС, бивш национален състезател по кик -бокс, международен съдия по ММА и единствен българин, без загубена точка в различни турнири по „бразилско джиу джицу“ и носител на девет златни медала. Изтъкнатият спортист освен това е и представител на малкия и среден бизнес. Като предприемач той развива фирма с над 120 служители, а производството и е изцяло ориентирано към износ на световния пазар, т. е в работата си е независим от общината

„Знаете, че рокерите са изключително организирани, сплотени и обикновено за тях се сещат и ги викат на помощ заедно с футболните агитки, когато има извънредни ситуации. Тогава „лошите“ момчета вече не са лоши. За нас мога да кажа, че сме не само аполитични, но дори антиполитични. Но с Константин Бачийски се познаваме от много години и заедно поддържаме единствения в Бургас клуб по бразилско джиу джицу“ – сподели Петър Петров при представянето си.

Той призна, че е бил изненадан от това колко много е направил в полза на града Константин Бачийски с личните си усилия и средства. Бил е впечатлен от това, че не се отказва докрай да води своите битки в защита на обществения интерес. Това е била една от причините да се присъедини към листата му с кандидати за общинския съвет

Президентът на мотоклуба посочи като свой приоритет, който ще защитава в най-важния орган на местното самоуправление, облекчаване на условията и по-голяма прозрачност при организирането на процедурите за търгове и обществени поръчки, за да имат шанс за участие в тях повече бургаски фирми.

„Аз създавам работни места, само плащам данъци и осигуровки тук, държавата и общината печелят от мен, но никога не съм кандидатствал за обществени поръчки, защото внасям, преработвам и изнасям за чужбина“ – накратко описа естеството на бизнеса си кандидатът за общински съветник. Той не скри гнева си от това, че Бургас в момента е „мъртъв“ град, а младите му хора бягат към други градове или държави

„В листата ни събираме точно такива хора – свободомислещи, независими, които са силни по дух и характер и упорито отстояват каузите си. Такъв е Пламен Петров- Легендата, такива са рокерите. Той се е изградил като личност покрай успехите си в спорта и философията му е да играе винаги за победа. Както Пламен няма загубена точка в бразилското джиу джицу, така ние рамо до рамо с него ще се стремим да нямаме загубена точка в полза на бургазлии в общинския съвет“ – коментира Константин Бачийски избора на поредното силно попълнение в листата на партията.

В края на представянето той потвърди за пореден път, че партия „Средна европейска класа“ ще издигне своя самостоятелна кандидатура за кмет на община Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви