Риана се появи на подиума в Ню Йорк по невероятен начин. Певицата представи модната си колекция по време на Седмицата на модата в американския град и беше посрещната с овации от страна на критици и фенове.

Второто модно шоу от колекцията Savage x Fenty включваше моделите Кара Делевин, актрисата Лаверн Кокс и рапърът 21 Savage. И докато ревютата на другите марки бяха закрити за феновете и те можеха да видят избрани снимки, то Риана ще даде възможност на почитателите си да влязат в нейния моден свят

Запис на цялото шоу, както и ексклузивни кадри от зад кулисите, ще бъдат пуснати онлайн днес. Платформата Amazon Prime Video, която беше партньор на събитието на певицата зарадва днес най-нетърпеливите фенове на Риана.

36-секундният тийзър клип беше пуснат в Youtube и Instagram, където веднага предизвика огромен интерес. В него се вижда атмосферата, която цари преди започването на събитието. Моделите, които нямат търпение да покажат новите продукти от Savage x Fenty се разхождат нетърпеливо и танцуват докато чакат да дойде и техният ред за изява

„Готова съм“, казва Риана още в началото на клипа и след това се захваща с последните приготовления. Кара Делевин също прави кратко участие като се вижда да тръпне в очакване и държи зелена пръчка във формата на сърце.

„Не съм бил толкова развълнуван от 2016, когато беше пуснат Anti“, казва един потребител в Instagram. Anti е осмият студиен албум на Риана, който се превърна в платинен само два дена след пускането си на пазара. Шоуто Savage x Fenty ще бъде достъпно на Amazon Prime Video в повече от 200 страни по света.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви