Paramount представиха първия трейлър на един от големите си хитове за 2020 г. Всъщност „The Rhythm Section“ трябваше да излезе в началото на тази година, но тежка контузия на звездата Блейк Лайвли забави снимките повече от очакваното. От трейлъра виждаме, че тя наистина се изживява като истинска екшън фурия.

Лайвли е в ролята на жена, която няма какво да губи. За Стефани Патрик животът е напълно безсмислен, след като семейството ѝ загива при самолетна катастрофа. Когато тя разбира, че катастрофата съвсем не е била случайна, това окончателно я изкарва от равновесие

Стефани пропада в една мрачна и опасна бездна. Основната ѝ цел е да отмъсти на тези, причинили катастрофата, и да намери своето изкупление. А няма нищо по-опасно от една гневна жена.

Трейлърът е зашеметяващ и ще накара продуцентите на поредицата за Джейсън Борн да умрат от яд. Лайвли е в стихията си, предизвиквайки истински погром около себе си. Освен главозамайващия екшън, тя ще ни демонстрира своята класа като самотна жена, която трябва да преодолее своя травма, докарала я почти до лудост

Надяваме се „The Rhythm Section“ да представи нещо различно във филмите на тема отмъщение. Партньори на Лайвли са Джуд Лоу, Стърлинг К. Браун, Макс Касела и Даниел Мейс. Премиерата очакваме на 31 януари 2020 г.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви