Златното момиче на България Невяна Владинова изигра последното световно първенство в нейната състезателна кариера. Шампионатът в Баку е петият за гимнастичката ни.

Невяна Владинова веднага след края на състезателния ден на Световното първенство в Баку:

„С това завърших участието си на Световното първенство в Баку, което е и последно за мен! Да, можех да участвам във финала на лента, ако не бях пропуснала един от елементите си, но съм щастлива, защото точно тук аз спечелих най-важната си битка, тази със себе си! Раздадох душата и сърцето си на килима заради всички, които ме обичат, заради треньорите ми и заради мен самата.

Сега искам да пожелая успех на Катрин Тасева и Боряна Калейн! Вярвам, че утре ще покажат най-доброто и ще зарадват всички ни. Не забравяйте, че освен за себе си ние правим всичко това и за България! Нека се обединим и дадем цялата си положителна енергия и сила през следващите три дни на отбора ни!“

Капитанът на националния ни отбор индивидуално изигра две много добри съчетания по време на олимпийски квалификации, но не успя да влезе на финалите на бухалки и лента.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви