Някои зодии са лоши шофьори

Едни шофьори винаги карат внимателно, никога не превишават скоростта, пропускат пешеходците на зебрите. И просто спазват всичките правила за движение по пътищата. Ако се понапънете, сигурно ще се сетите за някой такъв. Освен вас самите, разбира се!

Други, напротив, карат твърде бързо или твърде бавно, разговарят по телефона или пишат съобщения, докато шофират. Не дават мигачи, заемат на паркинга едновременно две паркоместа и правят още куп нарушения, правейки живота труден за останалите шофьори.

И както се оказа, може да се разбере, дали човек ще бъде добър или лош шофьор, само разбирайки неговата зодия.

Затова сега ще ви разкажем за три знака на зодияка, които са най-лошите сред лошите шофьори.

Близнаци – не могат да се концентрират

Възторжените и живи близнаци са пълни с енергия и, ако дълго време са седели зад волана, те се изморяват. Започват да се разсейват и именно по тази причина често възникват проблеми.

Затова е най-добре те да пътуват с голям брой почивки, за да може да си почиват и отново да фокусират вниманието си върху пътя.

Близнаците са едни от онези шофьори, които леко заспиват зад волана. При това те са крайно разговорливи и може да изговорят стотици думи в минута. Ако те са пътници, то техните истории ще пречат на шофьора, а ако те карат колата, то може да забравят, че трябва да се гледа пътя и ще катастрофират.

Везни – нерешителност

Везните са добре известни със своя любящ и топъл характер, но по време на шофиране това може да е проблем.

Представителите на тази зодия са известни със своите колебания и нерешителност,които

може да побъркат другите шофьори, при това непреднамерено.

Везните могат да са главни виновници за катастрофата. Те са безкористни шофьори, затова няма да се сърдят, ако някой им отнеме предимство, не им даде да се престроят в другата лента или заеме мястото им на паркинга.

Освен това, везните твърде често спират, не се решават да изпреварят, а когато все пак се решат на изпреварване, то може вече да е късно.

Овен – най-лошият шофьор от всичките зодии

Овните са много импулсивни и енергични. Тези черти на техния характер се дублират със стила им на каране.

В 90% от случаите те ще се втурват напред дори на жълт светофар, въпреки това, че след жълтото трябва да светне червено.

Овните са въобще не уважават спирачката, затова пък педала на газта те владеят с пълна сила което им позволява да си вдигат яко адреналина.

Освен това хиперактивния Овен ненавижда да седи в задръствания и в този момент губи всякакво самообладание.

А най-главното и ужасно нещо е, че представителите на тази зодия винаги са убедени, че те постъпват правилно, макар и в много случаи да не е така.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

9 + six =