Марго Роби избра следващия си проект, който ще бъде подкрепен от нейната продуцентска компания LuckyChap Entertainment. Това ще бъде комедията на New Line „Fool Day“, в която тя ще изпълнява и важна поддържаща роля.

Проектът е базиран на късометражния филм на Коди Блу Снайдер със същото заглавие. Той ще е режисьор и на пълнометражния филм и подготвя сценария, заедно с Шейн Снайдер и Кийтин Лий.

Филмът разказва историята на група ученици от четвърти клас, които решават да спретнат невинна първоаприлска шега на своята учителка. Нещата обаче поемат неочакван обрат, след като тя е убита. Убедени, че ще попаднат в затвора, ако случилото се разчуе, учениците решават да скрият трупа ѝ, точно преди пристигането на офицер от полицията, който ще им изнесе урок против употребата на наркотици.

Филмът на Снайдер е с повече от 30 награди от различни фестивал по целия свят. Явно и Роби е негова голяма почитателка. Според изтекла информация тя възнамерява да играе ролята на учителката. Освен това ще е и сред продуцентите на бъдещия хит, заедно с Едуард Нортън, Бил Миглиоре и Джон Рикард.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

8 + 13 =