Можете ли да повярвате, че Виктория Бекъм вече 10 години е част от модната индустрия? Във всички случаи, можем само да се радваме, че реши да поеме по този път и да допълни така или иначе доминираната от британски дизайнерки сцена.

Нейната мода напомня на самата нея – директна, спокойна и с много чувство за самоирония. За пролет-лято 2020 тя е поела нелеката задача да осигури на жената възможност да се докосне до лесните и стилни решения

Основната линия на колекцията е придържането към майсторството на кройката, пременено с ретро духа на 70-те години с аксесоари и форми.

Като контрапункт се откроява любимата дреха на дизайнерката, а именно роклята. В колекцията е акцентирано именно на нея, като за сезона преминава под знака на дължината до глезен и големия обем

Къдрите танцуват при всяко движение на жената и внасят така търсения ефект на нежност и стил. Палитрата от цветове предоставя възможност за класическия избор от флорални принтове върху основа от беж или дръзко лилаво, зелено, цвят на свеж лимон и ароматна канела.

Изборът на цветове в колекциите на Victoria Beckham еволюира като самата нея. Ако преди бяхме свикнали да я виждаме изцяло в черно, то през последните години трудно можем да я открием в класическия цвят, който се заменя от дръзко червено, синьо, зелено.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

8 + 7 =