Подготвя се поредната екранизация със стабилно звездно присъствие по роман на Стивън Кинг. „Сблъсък“ ще се превърне в сериал на CBS, а премиерата му се очаква през 2020 г. Той ще е от 10 епизода, а голямата звезда в него ще е Александър Скарсгард в ролята на превъплъщението на злото – Рандал Флаг.

Сред останалите имена в актьорския състав са Йован Адепо, Оуен Тиго, Брад Уилям Хенке, Даниел Синджата и Упи Голдбърг. Тя ще е в ролята на майка Абагейл, която получава видения от Господ и направлява оцелелите в едно постапокалиптинчо бъдеще. Всички те ще се присъединят към вече обявените имена: Джеймс Марсдън, Амбър Хърд, Одеса Йънг и Хенри Зага

В „Сблъсък“ човечеството е почти унищожено, след епидемия от смъртоносен грип. Малцината оцелели са осъдени да бродят из осеяния с трупове свят в търсене на най-оскъдното – близостта на друго човешко същество. Измъчвани от мисли за безвъзвратно изгубеното и от страховити сънища, те са решени да завъртят отново колелото на живота, а за душите им се борят две сили, чието въплъщение са майка Абагейл и Рандал Флаг.

Самият Кинг ще бъде сценарист на последния десети епизод. Той ще включва нови сцени, които не фигурират в романа, издаден през 1978 г. Джош Бун („Вината в нашите звезди“) е автор на сценария, заедно с Бен Кавел, и ще бъде режисьор на сериала

Наскоро гледахме Скарсгард във втория сезон на сериала „Големите малки лъжи“, а също и като партньор на Чарлийз Терон в комедията „А дано, ама надали“. Предстои да го видим в дългоочакваното продължение „Годзила срещу Конг“.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви