Битката за кметското място в Бургас вече освен политическа става и семейна. Двамата братя Ивайло и Георги Дражеви вече се регистрираха като кандидати за кметове от различни политически партии. Ивайло ще бъде кандидат от партия „Свобода“, а Георги от „Български социалдемократи“.

Самият Георги Дражев подаде днес документите си в районната избирателна комисия в Бургас. Той изрази учудване от политическата амбиции на брат си и сподели, че не е знаел, че и Ивайло е кандидат за кмет. „Не сме говорили по темата. Сега разбирам, че е подал документи за изборите“, каза той

Освен кандидат за кмет, Дражев ще води и листата за общински съветници на „Български социалдемократи“. Той допълни, че е подписал договор и с Движение „Да! Антимафия“.

„От сегашните общински съветници няма да има представители. В нашата листа ще има истински бургазлии, професионалисти в областите си, които може и да са нови за ОбС, но няма да са нови за обществеността. Нямам наложени ограничения за изборите, мога да предлагам съветници и кандидати за кметове“, каза още общинският съветник.

 

1 КОМЕНТАР

  1. Ей, когато не можеш да прецениш възможностите си и се надценяваш, ставаш смешен.
    Братята нещо са се сбъркали. Амбициите им са по-големи от шансовете. Те, дори не знаят кой какво прави. Кметове ще ми стават. Смешни нахалници!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви