Пространството до експоцентър „Флора“ се оказа най-подходящото място за провеждане на Фестивала на рибата и виното. Тазгодишното му издание започна вчера с много посетители и още повече настроение. Във фестивалната зона ще откриете богат асортимент от риба и други морски деликатеси, качествено вино и прясна крафт бира.

Днес отново ще има детски кът за най-малките. Тематични работилници на морска тематика ще провокират децата да рисуват, да правят сувенири, да открият своите таланти

Очакват ви още цирково шоу, кулинарни демонстрации, професионални консултации от сомелиер, много игри, състезания и конкурси, подкрепени с атрактивни награди. Популярни бургазлии ще покажат кулинарните си умения, приготвяйки рибни специалитети.

През всеки от дните фестивалната програма протича в часовете от 11 до 22.30

В неделя на сцената ще се качат „Тоника СВ“ и момчето, което говори с морето – Панайот Панайотов. Тя е и последният ден на фестивала, когато ще бъде определен победителят в конкурса „Най-добрата рибена чорба на Бургас“.

В конкурса за най-вкусна рибена чорба на Бургас могат да се включат заведения от града, които искат да покажат най-доброто от менюто си и да се впуснат в оспорваната надпревара. Победителят ще получи специален приз, който ще може да окачи в заведението си и да гарантира, че през следващата година, най-добрата рибена чорбасе предлага на това място.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

one × five =