Кайли Дженър направи поредния дръзък завой в кариерата си. 22-годишният изумителен модел позира в червено бельо за корицата на списание „Playboy“, като във фотосесията участваше и партньорът й Травис Скот, с когото има дъщеря Сторми.

Рапърът също интервюира звездата от риалити формата „Keeping Up With The Kardashians“, като я пита за сексуалния им живот. Телевизионната звезда, която е луда баскетболна фенка, но не обича да излиза с играчи и рапърът бяха заснети от дългогодишния приятел на Кайли Саша Самсанова

В интервюто си тя говори за сексуалността, майчинството и семейството. „Много хора твърдят, че да имате бебе може да навреди на сексуалния ви живот, но имам чувството, че това е обратно при нас“,споделя Скот.

„Да, чувствам, че определено сме доказали, че слухът е грешен“, добавя Кайли. Той не спря дотук, тъй като следващият му въпрос беше дали той я кара да се чувства секси

Родената в Калабаса също говори за това, което кара връзката й със Скот да работи: „Мислим същите неща и имаме същите цели и страсти в живота. Освен факта, че имаме добра химия, заедно се забавляваме много. Ти си моят най-добър приятел.“, продължава Дженър.

sportal.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви