Режисьорът на двете части на „То“ планира нещо, което със сигурност ще достави невъобразимо удоволствие на всички фенове на екранизацията по Стивън Кинг. Анди Мускети ще създаде на една специална версия, която ще обедини двете части. Но в допълнение на това ще заснеме и съвсем нови сцени.

„То: Част втора“ е най-касовият филм в целия свят за последната седмица. Вярно, че приходите му не успяха да надминат рекордите на първата част от преди две години, но въпреки това отзвукът дори и сред критиците е доста висок. А и скоро не се задава нов хорър филм, така че прогнозите за финансов успех на продължението са повече от оптимистични

Мускети наистина се е справил добре с адаптацията на култовия роман и дори е добавил нови сцени, предложени от самия Кинг, който има малка роля във втората част. Затова и режисьорът е още по-амбициран да направи своя специална версия, сливаща двете части.

„В момента преговаряме със студиото за създаването на тази разширена версия на „То“. Идеята е да обединим двата филма, като включим някои отпаднали сцени. Но има и няколко сцени, които искам да заснема, за да се получи съвсем пълна версия на романа“, споделя Мускети

Една от тези сцени ще е от книгата на Кинг, но останалите ще са съвсем нови. Режисьорът отказва да сподели повече подробности, но признава, че оригиналната версия на „То: Част втора“ е била 4 часа. Така че планираната комбинирана версия ще е с продължителност… 7 часа.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви