Меган Маркъл разкри лимитирана колекция от дрехи, за създаването на която бе вдъхновена от благотворителната организация Smart Works, която помага на безработни жени в търсене на поприще, за успешно преминаване на интервютата за работа и повишаване на самочувствието им.

Средствата от продажбата на артикулите в колекцията ще отидат за въпросната организацията, а „клиентите“ на Smart Works ще имат безплатен достъп до тях.

Малко преди да представи колекцията, херцогинята на Съсекс пусна черно-бели бекстейдж кадри от фотосесията, в която именно дами, потърсили помощ при Smart Works, позират с дрехите.

Въпросните жени са облечени в пет тоалета и аксесоари от колекцията: рокля за £19.50 на Marks & Spencer, чанта на John Lewis за £109, риза за £120 на дизайнерката Misha Nonoo, която е близка приятелка на Меган, както и яке за £199 и панталони за £120 на Jigsaw.

Всички те са вече в продажба и могат да бъдат закупени до края на септември, освен ако не се разпродадат напълно само за няколко часа, което е напълно възможно да се случи.

eva.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви