И смъртта на Дияна е подозрителна

Днес ще ви представим две кратички истории. По всеобщо мнение те са твърде известни и са разглеждани подробно от безброй анализатори. Пределно ясно е, че около тях не съществува единно мнение. Но, макар и подозрителни, те са добре потулени от властите. Нека все пак видим дали нещата около тях са еднозначни.

Принцеса Даяна

Даяна Спенсър, принцеса на Уелс, умира на 31 август 1997 г., на само 36 години. Това, което натъжава хората още повече са странните и подозрителни обстоятелства около смъртта й, слуховете за убийство и предателство.

Въпреки че нейната смърт предизвиква масова истерия до ден днешен, все още не знаем какво се е случило през онази трагична нощ по улиците на Париж.

Има много теории за причината за смъртта и, много от тях предполагат корупция в кралското семейство и МИ-5, но какво точно се е случило през онази нощ?

Вижте най-странните факти и скрити доказателства около смъртта на принцеса Даяна:

1. Колата, в която принцеса Даяна се е возила в онази нощ, черен Мерцедес Бенц S280, е била единствената налична кола тогава. Колата преди това е била открадната и едва наскоро е била открита от компанията, която я е отдавала под наем.

Когато са я намерили единственото нещо, което е липсвало от нея бил компютърен чип. Този чип е контролирал навигацията, ускорението, завиването и спирането на колата. Някои вярват, че оригиналният чип е бил заменен с фалшифициран такъв, което би позволило дистанционно управление на колата.

2. В зависимост от кой доклад четете, на линейката са и били нужни от 1 ч. и 15 мин. до 1 ч. и 40 мин. да стигне до болницата в средата на нощта. Обикновено, това разстояние отнема само 11 мин. в пиковите часове.

3. Мерцедес отказват да изследват останките. Според мнозина, защото опитен инженер веднага ще разбере, че колата е „пипана“.

4. На журналистите е било казано да не интервюират хора, които споменават думата „убийство“.

5. Принцеса Даяна е предсказала смъртта си;

тя е дала бележка написана на ръка на своя иконом и на адвоката си, в която обяснява, че принц Чарлз планира да я убие чрез катастрофа с кола.

6. Срещу всички френски закони, тялото на Даяна е било балсамирано, докато е било все още топло. Това прави всеки следклиничен преглед изключително труден за изпълнение.

7. Шофьорът Хенри Пол е обвинен, че е карал пиян. Кръвните проби показват наличие на Албендазол в кръвта, което е странно, защото лекарят му не му е предписвал никога това лекарство.

Но още по-странно е, че в кръвта му няма и следа от Акампросат – лекарство предписвано от лекаря му.

Титаник

Титаник, инженерното чудо на 20 век, потъва на 15 април 1912 г. Федералният резерв, наричан често „еврейска машина за печатане на пари“ е създаден на 23 декември 1913 година. Но, какво е общото между тях?

Твърде възможно е, според някои конспиративни теории, Титаник да е потопен, за да се създаде Фед. През 1910 година, седем мъже се срещат на остров Джекил, край бреговете на Джорджия, за да планират създаването на Федералният резерв.

Това са:

Нелсън Олдрич – американски политик и лидер на Републиканската партия в Сената;

Франк Вандерлип – президент на националната градска банка;
Двамата представляват финансовата империя Рокфелер.

Хенри Дейвисън – американски банкер и старши партньор на Джон Морган;

Чарлз Нортън – президент на Фърст Нешънъл Банк;

Бенджамин Стронг – президент на Моргановата Тръст къмпъни;

Пол Варбург – банкер, партньор на групировката Куин и Лоеб;

Четиримата представляват Джон Морган, което значи и империята Ротшилд. Ротшилд са банковите агенти на Йезуитския орден и държат ключа към богатството на Римокатолическата църква.

Също трябва да споменем, че

Морган, който е сключил договор да построи Титаник е трябвало да плава с него,

но в последствие неговото пътуване било отменено.

В полза на привържениците на идеята, че потъването на Титаник е организирано внимателно, за капитан на кораба е назначен йезуит, мъж, който ще направи всичко в името на ордена и Божията воля – Капитан Едуард Смит.

Вероятно най-опитният капитан на времето, Смит е плавал по водите на Атлантика в продължение на 26 години. Той е бил йезуит и е работил за Джон Морган. Както Нешънъл Джиографик посочва в своя документален филм от 1986 г. „Тайните на Титаник“, „Всеки би могъл да бъде йезуит и самоличността му да остане скрита.“

Теоретиците вярват, че съвпаденията около потъването на Титаник са твърде много, за да биват пренебрегвани.

Твърди се, че Смит, който е с огромен опит в плаването в Атлантическия океан, нарочно е минал директно през територията на айсбергите.

Той отказва да се вслуша в многобройните предупреждения давани от други кораби да намали скоростта, да бъде по-внимателен.

Сблъсъкът под ъгъл с айсберга, също така доказва, че капитанът е нарушил основните мерки за безопасност свързани с мореплаването. Опасността трябва да се посрещне челно, за да се избегне точно това, което се е случило с Титаник.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви