СДС-Бургас единодушно номинира за водач на листата си за общински съветници д-р Георги Митев, който е и областен лидер на партията. Според десницата този избор е в защита на демократичността и законността в държавата. Ето какво пишат още от СДС-Бургас:

Бургас е град на свободномислещи хора и в името на това СДС ще подкрепи и предложи лица, които олицетворяват именно това. Думата водач за нас е изпълнена с огромен смисъл. За свой водач СДС може да приеме и излъчи единствено човек, който умее да води. А да водиш означава да умееш да чуваш околните, да изразяваш и браниш позициите им по категоричен начин, да бъдеш безспорен авторитет и в личен, и в професионален план.

Да си водач означава да не си подвластен на внушения, на страх и натиск. Водач е д-р Георги Митев. Доказан професионалист, който работи със сърце и винаги е показвал, че може да се справи успешно и в най-критичната ситуация. Човек, който 24/7 е на разположение, а мобилният му телефон отговоря на всеки, който има нужда. Човек извън статуквото, който показа, че държавната администрация може да работи без да се задушава от бюрокрация

С избора си осъждаме показната акция и внушаването на виновност преди съдът да се е произнесъл. Ние искаме Бургас да продължи да бъде град на свободни и мислещи хора, в държава с ясно разделение на властите. Нищо извън това не може да бъде наречено демократично.

Припомняме, че д-р Митев е директор на Областната дирекция по безопасност на храните в Бургас. Преди седмица Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност петима служители на Областната дирекция по безопасност на храните в Бургас за участие в организирана престъпна група за искане и получаване на подкупи. Като организатор на групата бе посочен именно д-р Митев /вижте още тук/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

15 + 3 =