Най-големият син на актьора Къци Вапцаров – Асен – смело си проправя път към Холивуд. Неговата стихия обаче е не актьорската игра, а музиката. Преди дни гордият баща похвали в социалните мрежи: „Трейлър изцяло с музика на нашето момче, Ace Vaptsarov. Браво, младеж!!!“.

Става дума за новоизлезлия трейлър на научнофантастичния трилър „Encounter“ с участието на Люк Хемсуърт, който е режисиран от Пол Саламов (Paul Salamoff) и чиято премиера предстои на 1 октомври 2019 г.

Асен Вапцаров, който се представя с творческия си псевдоним Ace Vaptsarov, също не скри вълнението си. „Радвам се да кажа, че композирах музиката за този удивителен трейлър. След като гледах Люк Хемсуърт в „Крипто“, а и тъй като съм голям фен на „Западен свят“, трябва да кажа, че с нетърпение очаквам и този як филм“, написа младият талант.

Най-големият от тримата синове на Къци Вапцаров има солидна подготовка в областта на филмовата музика – след като завършва Американския колеж в София, той продължава образованието си в престижното висше училище по сценични изкуства „Бъркли“ (Berklee College of Music). Вижте трейлъра с негова музика тук:

 

 

avtora.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

seven − 2 =