Дивна представи видеото към новата си песен „Най-синьото синьо“. Автор на текста е именно тя, а по музиката и аранжимента са работили заедно с Витали Езекиев.

Продуцент е Цветелин Димитров, а режисьор е Христин Николов, като снимките са протекли няколко дни на ключови точки по българското Черноморие с екип, изцяло подбран от киноиндустрията.

Стилистиката и похватите, използвани при заснемането на видеото, са нестандартни и вече се налагат като тенденция по света.

„За мен „Най-синьото синьо” е чувството на свобода на духа, което морето ми носи. Плувайки в него винаги съм изцяло в настоящия момент и го оценявам най-силно, също като в любовта. Тя е необятна като океан и те подтиква да не спираш да плуваш и да се бориш за живота“, споделя Дивна.

Видеото към песента загатва и проблемите със замърсяването на моретата и стремежа да поддържаме чистота. Певицата акцентира върху това, че песента е едно силно събирателно на летните емоции, които всеки е изпитал по свой начин и запазва като красив спомен в себе си за идващата есен.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

ten − 2 =