В сутрешния блок на Нова ТВ кметът Димитър Николов съобщи, в отговор на журналистически въпрос: „Да, аз съм кандидат за кмет на Бургас от ГЕРБ“.

За поредна година първи документите си внесоха от партия ГЕРБ. В продължение на повече от седмица представители на младежката структура на партията даваха денонощни дежурства пред входа на Централната избирателна комисия.

От управляващата партия внесоха 9999 подписа в ЦИК. Това обяви пред журналисти Димитър Николов – зам. председател на ИК на ГЕРБ след внасянето на документите. Николов увери, че документите са приети без забележки

„Очакваме в рамките на следващите дни ЦИК да се произнесе и да ни регистрира за предстоящия местен вот“, посочи Николов.

Той пожела на всички кандидати от структурите на ГЕРБ успех на изборите. Николов коментира още, че през седмицата са проведени срещи с всички структури на страната, по време на които подробно са разгледани предложенията за кандидати за местна власт, както и предложенията за кандидати на други партии и формации, с които ГЕРБ ще си партнира в предстоящите избори

Той заяви, че кампанията ще е позитивна, показваща постигнатото и с ясни хоризонти за развитие за българските общини и добави, че очаква „наистина едни добри резултати“.

NOVA

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви