хороскоп

Овен
Ако сте родени под знака на Овен, септември може да се окаже важен месец за любовните ви и интимни отношения. Насъбралото се напрежение, неизчистените недоразумения, пропуснатите възможности за откровени разговори, сега може да ескалира неочаквано за вас самите в открит конфликт. Тези събития са непредсказуеми (но не задължителни, ако успеете да вземете някои превантивни мерки) и е възможно да се стигне до временна или окончателна раздяла.

Предстои ви уреждане на финансови отношения с човек, с когото почти винаги имате сложни или проблематични отношения.

През септември може да спечелите чрез ваша дълго обмисляна идея, късмет, чрез нов договор и др.

Това ще бъде благоприятен месец за разговори свързани с увеличение на заплата или на други ваши месечни доходи. Ще се обнадеждите за нещо от ваш разговор с жена, с която не живеете заедно. През този месец ще изчаквате търпеливо развитието на една измама или интрига срещу вас. Въпреки, че емоционално това ви въздейства много негативно и болезнено, наясно сте, че пряк конфликт по тази тема, няма да е във ваша полза. Ще оставите нещата сами да намерят своето решение, защото вярвате в кармата и във Вселенските закони.

Както писах в началото, септември ще е непредвидим и сложен за вас месец в емоционален план, но финансово нещата ще са по-благоприятни за вас и за семейството ви. Възможна е дори неочаквана печалба, късмет откъм пари или друга придобивка. Мъжете Овен ще се сблъскат с неприятности или с неприятни хора, които ще ги направят по-решителни в разчистването на отношения с хора, чийто бизнес е да създават проблеми.

Жените ще са по-позитивни, романтични, емоционални, което ще ги направи приятна компания почти през целия месец. Ще сътворите нещо уникално заедно с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци, което ще бъде повод за гордост от постигнатото.

Телец
Ако сте родени под знака на Телец, през септември ще имате срещи и разговори от професионален или бизнес характер. Ще имате благоприятно време за интервю за нова работа или представяне през публика (клиенти) на ваша нова дейност, продукт. Ще преживеете събития, които ще се развият бавно поради различни обстоятелства. Това може да ви прави нервни на моменти, но е добре да осъзнаете важността на развитието на някои обстоятелства, ако искате непременно да постигнете успех.

Възможно е успеха ви през този месец в голяма степен да зависи от ваши колеги или бизнес партньори.

През септември може да очаквате пари в дома си, които ще получите чрез жена, независимо какви са отношенията ви с нея. Конфликт с родственик, който няма да се разреши с налагане на вашето мнение. Постарайте се да виждате всяка ситуация и от другата страна, не само от вашата… Очаквайте успех свързан с неочакван шанс или късмет за човек от семейството ви. През този месец важна роля в живота ви ще изиграе мъж, който ще се появи в труден момент, и който ще ви помогне за нещо или ще ви даде правилен съвет. Разбира се, това може да е човек, когото вече познавате.

Възможно е да преживеете разочарование свързано с надежда да получите една определена сума пари. През септември ще възникне здравословен проблем свързан с близък човек, който ще се разреши благополучно

Мъжете Телец ще се стремят към вълнуващи любовни или интимни преживявания, независимо от възрастта и от семейното си положение. Това ще бъде благоприятен месец за начало на нова романтична връзка или за сключване на брак. Жените ще разчитат твърде много на мъже за развитието или приключването на важни семейни или професионални ангажименти. Може да разчитате на чара си, за да въздействате на други хора, да работят във ваша полза или интерес, но не прекалявайте!

Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, през септември ще преживеете неочаквани финансови отношения, с човек когото в момента не познавате или с когото в момента нямате контакти от финансов характер. Като цяло този месец ще бъде интересен за вас във финансов план. През септември ще можете да вложите пари в нещо ново или да се зарадвате с по-голяма от инвестираното печалба. Ще се зарадвате на финансов успех или придобивка, която ще дойде чрез ваш брачен или интимен партньор.

През този месец може да получите дадени преди време пари на заем като услуга, или други неочаквани пари, които ще имат някаква връзка с миналото ви.

През септември ще бъде важно да запазите реализма си, да не се залъгвате с илюзии, с очаквания, които е невъзможно да реализирате на този етап. През септември ще възникнат изненади на работното ви място, които може да са в основата на различни благоприятни и неочаквани ситуации. Може да възникне възможност да кандидатствате за нова позиция, за нова работа, да вземете участие в нов проект, специализация и др.

Мъжете Близнаци ще имат доста ангажименти за довършване изостанали поради различни причини през летния сезон. Жените ще преживеят по-чести моменти на колебания или несигурност преди да предприемат конкретни стъпки към промени или нововъведения в живота си.

Рак
Ако сте родени под знака на Рак, през септември ще имате много работа. Голяма част от ангажиментите ви ще изискат посещения в различни инстанции или учреждения. Ще ви се наложи да се ангажирате с различни проблеми свързани с документи, здраве и други. Предстои ви да срещнете с нови хора, които ще имат по-дълго присъствие в живота ви.

Пътуванията през този месец рядко ще се реализират според очакванията ви. Възможно е да възникне необходимост от пътуване, което ще предприемете без желание, поради необходимост или по задължение.

През този месец не притискайте близките си да ви дават обещания. Ако те искат такива от вас, които ще ви бъде трудно да приемете – бъдете решителни в отказа си.

Това ще бъде един благоприятен месец за семейни събирания и тържества, за годеж или сватба и други.

Добрите ви намерения свързани със семейството сега ще получат нужната подкрепа и възможност за реализация. Тези от вас, които са ангажирани с разрешаването на имотен или битов проблем, ще преживеят известен напредък. Все още обстоятелствата няма да ви позволят за неговото кардинално разрешаване. Ваша предишна любовна връзка или бивш брачен партньор ще напомнят за себе си чрез една среща, попадане в обща компания и др. Едва ли едно такова преживяване вещае промяна в живота ви, по-скоро ще бъде индивидуално преживяване за всеки един от вас.

През този месец стар здравословен проблем или хронично заболяване ще изиска вашето внимание и грижи, лечение или определени медицински процедури, терапия. Мъжете Рак ще бъдат доволни от постигнат успех вследствие на обща работа/дейност с приятели. Жените ще имат късмет в почти всички свои начинания през септември. Всичко ще зависи от това да не губите връзка с реалността и да сте наясно с възможностите си.

Лъв
Ако сте родени под знака на Лъв, през септември ще ви с еналожи да присъствате на най-различни срещи и събирания. Проблемът е, че ще има много напрежение около вас, и така лесно ще възникват спорове, конфликти, пререкания. Всичко обаче ще приключи добре и ще преживеете много приятни емоции. Може да очаквате късмет чрез едно ново запознанство или чрез развитието на нови професионални (бизнес) контакти. Ще се зарадвате на успехите на дете или близък роднина свързани с тяхното образование или кариера.

През септември мнозина от вас ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете.

Важна роля в живота ви през този месец ще изиграят хора, с които сте имали някакви отношения в миналото (лични, семейни, професионални и др.).Ще следите с интерес развитието на една любовна връзка на ваша приятелка или роднина.През този месец очаквайте разговори и събития свързани с пари, които ще получите или ще спечелите през този месец. Ще имате благоприятен месец за съдебни и юридически действия (ако сте ангажирани с такива).

Ще се освободите от едно свое голямо притеснение, което категорично ще остане в миналото ви. Причината за това ще бъде неговото положително развитие донякъде и с помощта на приятели или роднини.

Мъжете Лъв ще имат благоприятен във финансов план месец. Някои от вас ще се зарадват на увеличение на заплатата си, други ще получат възможност за допълнителен доход и др. Жените ще очакват финалните резултати на свои действия или решения от последните няколко месеца. Възможно е те да са в основата на ваша нова работа, подготовка за важно пътуване, преместване в нов дом и др.

Дева
Ако сте родени под знака на Дева, през септември ще преживеете среща или гостуване в дома си свързано с роднина от женски пол. През този месец едно радостно събитие ше ви зареди с така необходимата ви позитивна енергия. Неприятно въздействие върху семейните ви или брачни отношения ще има чрез намесата на човек извън дома ви. Ще възникнат противоречия, необходимост от обяснения, оправдания и т.н.
Възможно е разкритие на изневяра или друг вид нелоялност в семейството на роднини или приятели.

През септември ще преживеете притеснение около неочакваното развитие на неприятности, които засягат ваши близки родственици.

Ще възникнат по-кратки или по-специфични грижи за вашето здраве. По един или друг начин тялото ви ще реагира на насъбралия се напоследък стрес в ежедневието ви. Някои от вас ще преживеят отказ при кандидатстване за нова работа, позиция или обучение и др.Новина свързана с момче или мъж, ще ви разочарова. Въпреки някои неблагоприятни събития през септември, този месец ще се окаже успешен и градивен за вас. Ще преживеете конкретни събития, ще ви дадат знак за един предстоящ успех до края на годината.

Мъжете Дева ще имат месец, в който ще се гордеят от постигнатите резултати в работата или в бзинеса си. Възможно е да получите похвала, награда или друг вид признание. Жените ще имат благоприятен месец за пътуване, за развитие на лични или професионални отношения с хора от различни градове и държави. Това ще бъде благоприятен месец за тези от вас, които планират преместване в друг град или ангажиране с временна работа в друго населено място.

Везни
Ако сте родени под знака на Везни, през септември ще се фокусирате върху организирането на ваши лични или финансови документи, паспорт, банкови карти и др. Може да възникне временно притеснение около пари, в отношенията ви с хора от семейството. През този месец ще сте обект на специално внимание от страна на човек, който ще се опита да ви зарадва с подарък или с друг жест на внимание. Ако имате деца, септември ще е важен месец за тяхното развитие, успехи. Може да имате повод за събиране свързано с тях.

През септември очаквайте новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

Неприятностите през септември, които ще възникнатв дома или в работата ви, няма да ви изненадат. Ще имате очакване за тях или ще са резултат на ваша стара грешка, необмислени действия и др. През този месец ще преживеете тъга, депресия или други негативни емоции поради събития свързани с ваша близка жена (най-вероятно от семейството ви). Като цяло септември ще е много емоционален месец, с неочаквани, но кратки моменти на напрежение.

През септември неочаквано ще разкриете тайна, лъжа или друга користна постъпка от страна на човек, когото познавате лично. Такова едно събитие ще ви накара да преосмислите отношенията си с тази личност.

Жените Везни ще се осланят в работата и в семейните си ангажименти на жена от семейството: майка, баба, сестра, дъщеря и др. Вероятно е събиране свързано с жена: приятелка или роднина. Мъжете ще са в период на промени, които може да не са толкова явни, да се случват вътре в тях, в мисленето им, в нагласите им за бъдещето и др.

Скорпион
Ако сте родени под знака на Стрелец, през септември някои от по-интересните събития, които ви предстои да преживеете, ще имат връзка с бременност, с дете или с млад човек от семейството. Преди всичко става дума за хора, с които не живеете под един покрив. Възможно е събиране в дома или в семейството ви свързано с рожден ден, юбилей, годеж или сватба и др. През септември ще имате срещи и разговори, които ще са свързани с обсъждане на интересно предложение за работа или бизнес, реализацията на важен за вас проект и др.

През този месец ще получите новина свързана с важно събитие в живота на млад човек.

Очаквайте през този месец подарък или получаване на права върху някакъв вид собственост. През септември ще преживеете конфликт с човек, на когото сте споделили ваша лична информация, която поради наивност, лековерие или недомислие ще стане достояние на други хора. Септември ще е добър и успешен за вас месец в професионален план, с добри доходи или добро развитие на бизнеса ви. През този месец мнозина от вас ше имат по-големи разходи свързани с дете или внуче.

Жените Стрелец ще се наложи да се разграничат от действията на колеги, които са се злепоставили пред клиенти или ръководители. Септември ще изиска от вас някои решителни, трудни действия, които могат да ви конфронтират с други хора. По-важното е да сте честни и откровени в действията си. Мъжете ще се зарадват на една важна за тях покупка на техника или друг полезна вещ.

Стрелец
Ако сте родени под знака на Стрелец, през септември някои от по-интересните събития, които ви предстои да преживеете, ще имат връзка с бременност, с дете или с млад човек от семейството. Преди всичко става дума за хора, с които не живеете под един покрив. Възможно е събиране в дома или в семейството ви свързано с рожден ден, юбилей, годеж или сватба и др. През септември ще имате срещи и разговори, които ще са свързани с обсъждане на интересно предложение за работа или бизнес, реализацията на важен за вас проект и др.

През този месец ще получите новина свързана с важно събитие в живота на млад човек.

Очаквайте през този месец подарък или получаване на права върху някакъв вид собственост. През септември ще преживеете конфликт с човек, на когото сте споделили ваша лична информация, която поради наивност, лековерие или недомислие ще стане достояние на други хора. Септември ще е добър и успешен за вас месец в професионален план, с добри доходи или добро развитие на бизнеса ви. През този месец мнозина от вас ше имат по-големи разходи свързани с дете или внуче.

Жените Стрелец ще се наложи да се разграничат от действията на колеги, които са се злепоставили пред клиенти или ръководители. Септември ще изиска от вас някои решителни, трудни действия, които могат да ви конфронтират с други хора. По-важното е да сте честни и откровени в действията си. Мъжете ще се зарадват на една важна за тях покупка на техника или друг полезна вещ.

Козирог
Ако сте родени под знака на Козирог, септември ще бъде благоприятен месец за финансово стабилизиране. Разбира се, всичко ще зависи от вашата активност и организираност, но са възможни очаквани и неочаквани печалби от повече от един източник. Възможна е печалба от тото или лотария, но не насилвайте късмета си с големи суми. През този месец интересно развитие ще има ваше ново приятелство с човек от друго населено място или друга националност. През септември ще се наложи да помогнете на приятел в един труден момент.

Ще възникнат неприятности свързани с пътуване, които ще бъдат вследствие действията на човек, който има противоположни на вас намерения. Възможно е да се ангажирате с пътуване свързано с нечие здраве или лечение. През септември ще преживеете най-различни изненади свързани с човек, който е ваш роднина.

През този месец ще получите неприятна новина свързана с човек, с когото сте работили или сте учили заедно.

Ако планирате голяма промяна през този месец, действайте предпазливо и много разумно. Жените Козирог ще бъдат всеотдайни и грижовни майки, дъщери или баби. Мнозина ще разчитат на вас през този месец и вие ще бъдете като „майка Тереза“ във вашето семейство. Мъжете ще са натоварени с различни семейни ангажименти, което ще ги прави нервни и нетърпеливи, тъй като обичате да разполагате по своя воля с времето си.

Водолей
Ако сте родени под знака на Водолей, през септември ще преживеете незабравими срещи с любими хора. Пред вас е един благоприятен месец за развитие на романтични и семейни връзки и отношения. Ще присъствате на събирания по най-различен повод, най-вече свързани с ваши роднини. Някои от вас ще очакват с вълнение развитието на една нова романтична връзка, която според вас ще има своя потенциал за развитие. Трудни или сложни отношения може да имате на моменти с жена от кръга ви роднини.

През септември очаквайте новина или предложение, които ще ви дадат надежда за нещо, което трябва да се случи до края на годината. През този месец ще имате интересни преживявания с хора, с които отскоро имате общи интереси или цели. Ще възникне конфликт с мъж, който ще се опита да ви убеди на всяка цена в успеха на една своя идея.

През този месец ще можете да постигнете благоприятно разрешаване на битов проблем или на проблем свързан с имот.

През септември ще проведете важен разговор свързан с жена от по-далечния ви кръг роднини (леля, братовчедка, снаха и др.). Жените Водолей ще са оптимисти и ще гледат по-ведро на бъдещето си. Отношенията ви с хора родени под знака на Скорпион, Риби или Рак ще се развият по най-добрия за вас начин. Мъжете ще са фокусирани върху финансовите си дела. За вас ще бъде важно да намерите рационално решение на паричните си проблеми и затруднения. Доходите ви ще са обичайните, без някакви изненади.

Риби
Ако сте родени под знака на Риби, през септември ще се нуждаете от помощта на друг човек при реализирането на важно за вас пътуване. Не са изключени изненади свързани с разочарование или ще имате по-големи очаквания от това, което реално е възможно да постигнете. През този месец ще се преживее и изненада свързана с дете, раждане на бебе и др. Могат да ви изненадат пари или печалба свързана по някакъв начин с дете. Напрежението в семейните ви отношения през септември може да се задълбочи и да доведе до сериозни раздори или раздяла. Не допускайте външна намеса в личните си отношения, дори това да са ваши родители, брат или сестра.

През септември ще сте свидетели на проблеми в семейството на хора, които живеят наблизо до дома ви.

На работното си място може да преживеете раздяла с колега, с клиент или с бизнес партньор. Бъдете внимателни на работното си място с документи, служебна поща и други. Пазете се от злонамерените действия на човек, който изпитва неприязън към вас.През този месец ще имате интересни контакти с роднини, които живеят на далеч.

Жените Риби ще имат възможност да създадт нови познанства с хора, с които ще имат интересни теми за разговор свързани с хоби, политика, благотворителност, пътуване, кулинария и др. Мъжете да бъдат повече загрижени за себе си. Не пренебрегвайте симптомите на здравословно неразположения, особено ако са свързани с ваше хронично заболяване.

Източник: https://astro.velida.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви