epa07796331 German model Heidi Klum arrives on the red carpet for the 2019 MTV Video Music Awards at Radio City Music Hall in New York, New York, USA, 26 August 2019. EPA/DJ JOHNSON

Германската манекенка Хайди Клум се обвърза със 17 години по-младия Том Каулиц на тайна церемония на 22 февруари тази година, след като обяви годежа си през декември.

Супермоделът публикува видео в Инстаграм, в което се опитва да се вмъкне в чифт розово-бели тесни панталони от нова колекция в чест на своите последователи.

Германската манекенка, вече на 46 години, шеговито отбелязва, че е яла твърде много паста на медения си месец, поради това й е много трудно да успее да влезе в новото облекло от модната линия на нейната приятелка и блогърка Киара Ферагни.

Клум казва:

„Киара много ти благодаря! Мисля, че си много мила и да ми изпратиш тези дънки, но мисля, че съм прекалено едра за тях. Или може би на медения си месец ядох прекалено много паста в Италия, но това е мястото, където тя трябва да се яде, нали…? ”

В понеделник вечер Хайди Клум, освежена от медения си месец, разтърси червения килим на „2019 MTV Video Music Awards“.

46-годишната майка на четири деца изглеждаше зашеметяващо в супер къса мини рокля с изрязано деколте и пайети.

„Трябва просто да живеете щастлив живот, без да се притеснявате твърде много за това, което хората мислят, защото притеснението само ще ви донесе повече бръчки“, каза неотдавна моделът.

Клум има четири деца – Лени на 14, Хенри, на 12, Йохан, на 11 и осемгодишната Лу, от бившия си съпруг Сийл. Двамата се разделиха през януари 2012 г.

Хайди и Том започнаха да се срещат, след като Клум се раздели с търговеца на изкуства Вито Шнабел след три години връзка.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви