Развлеченията на испанския остров Ибиса винаги са били доста специфични, но дори и при тях си има някои граници. И превозването на голи пътници върху капака на двигателя е неуместна дори там.

Именно това направи неизвестен засега млад мъж, който премина по улиците на града с гола девойка, лежаща върху червено Ferrari 458 Spider, съобщава в. Sun. Инцидентът (ако тази случка може да бъде обявена за такъв) е станал на пристанището в Ибиса, като доста от туристите не пропуснаха да увековечат момента и го заснеха със смартфоните си.

Във видеото се вижда как младият мъж зад волана определено се наслаждава на момента, като се движи доста бавно, а брюнетката, която се е излегнала върху капака на двигателя, не се притеснява да показва прелестите си за радост на минувачите.

Местната полиция вече обяви, че търси водача на автомобила, за да го обвини в нарушение на правилата за превозване на пътниците.

Според местните закони, това може да струва до 500 евро на шофьора, както и отнемането на 6 точки от правата му. Лицето на шофьора се вижда в един момент, което едва ли е изненада, защото повечето снимащи са се съсредоточили другаде.

automedia.investor.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

16 + eight =