Районен съд-Бургас пусна под гаранция срещу 6000 лв. гаранция Мустафа Албалуши от Кувейт. Преди няколко дни 47-годишният мъж причини катастрофа в бургаския ж.к. „Славейков“, в която пострадаха 18-годишният моторист Драгомир и негова приятелка.

Припомняме, че на 20 август около 19.35 ч. на кръстовището на „Даме Груев“ и „Лазар Маджаров“, Мустафа, който шофирал „Мерцедес В 180“, извършвайки ляв завой, отнема предимството и допуска ПТП с правомерно движещия мотоциклет „Хонда CBR“, с бургаска регистрация, управляван от 18-год. бургазлия.

В катастрофата сериозно пострада мотоциклетистът. Той бе настанен в отделение „Реанимация“ на УМБАЛ – Бургас с лицево-черепна травма, дълбока прорезна рана в шийната област и фрактура на нос. Пострада и неговата 18-годишна спътничка. Тя бе настанена за лечение в хирургичното отделение на УМБАЛ – Бургас с диагноза „фрактура на носа“.

Пътуващата в Мерцедеса 18-годишна дъщеря на Мустафа бе прегледана и освободена за домашно лечение с диагноза „охлузвания на носа“.

 

Снимката е на колегите от burgas24.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви