С двубоя „Черноморец” – „Кутаиси” днес, 23 август, ще бъде открит традиционния за града ни международен турнир по водна топка за Купа Бургас. 14-годишното издание на надпреварата стартира от 17:00 часа на басейн „Флора”. Час по-късно е срещата „Тича” – „Аджария”.

В турнира за Купа Бургас участват два грузински, един сръбски и два български отбора. Това са сръбският „Видра” /Лесковац/, грузинските „Кутаиси” и „Аджария” /Батуми/, варненският „Тича” и домакините а мачовете ще се играят на басейн „Флора” от 23 до 25 август.

В събота, 24 август, от 10:00 ч. един срещу друг излизат „Видра” – „Кутаиси”, а от 11:00 ч. е българското дерби „Черноморец” – „Тича”. Следобедната сесия за деня започва от 17:00 ч. със срещата „Черноморец” – „Аджария”, след която е мачът между „Тича” и „Видра”.

Първият двубой за неделния ден, 25 август, е между „Видра” и „Аджария” от 10:00 ч. „Кутаиси” и „Тича” играят втори мач. Заключителните срещи от турнира са от 16:00 ч., като в първата един срещу друг се изправят грузинските тимове, а във втората „Черноморец” – „Видра”.

Награждаването и закриването на международния турнир по водна топка за Купа Бургас е от 17:30 часа.

Организатори на надпреварата са СКВТ „Черноморец” и община Бургас, в чийто спортен календар от години е включен турнирът.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × 1 =