Анелия освен успешен изпълнител, често влиза в ролята на модел. Най-новите снимки, които певицата сподели в социалните мрежи, са от най-новата й фотосесия за водещ български бранд.

Анелия позира пред обектива на фотографа Теди Грозданов, а кадрите веднага получиха многобройни харесвания и коментари. Повечето последователи на изпълнителката, я поздравиха за страхотните визии и побързаха да я обсипят с комплименти:

“Изглеждаш прекрасно!”, “Ани е по-красива от манекенка!”, “Анелия е уникална, както винаги!”, “Ослепителна си!”, а самата певица тагна един от кадрите с думите:

“Дрехите са като доброто хранене, добрия филм, доброто парче…”.

И докато феновете на Анелия се наслаждават на най-новата й фотосесия, могат да слушат най-големите й хитове в стрийминг платформите, а сред тях и песните от албума “Да ми още”.

Междувременно певицата продължава да се радва на лятото, като през по-голямата част е край морския бряг в компанията на свои приятели. Курортистите в Приморско пък, могат да гледат на живо звездата на телевизия “Планета” още този четвъртък по време на нейното клубно участие в морския град.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

5 × four =