Двама улични чейнчаджии са задържани след измами в Приморско и Несебър, съобщиха от полицията.

В Районно управление – Приморско е получено съобщение от 41-годишна полска туристка, отседнала в Приморско за това, че малко по-рано е измамена при улична обмяна на валута от непознат мъж, който срещу 1 000 полски злоти й предоставил сумата от 500 български лева, пет банкноти извън обръщение, т.нар. „зографки“

В резултат на бързите полицейски действия е установен извършителя на деянието – това е 52-годишен криминално проявен несебърлия, който се придвижвал със „Смарт“ с бургаска регистрация. Несебърлията направил пълни самопризнания и предал полските злоти. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Служители от Районно управление – Несебър установили извършител на измама при улична обмяна на валута, осъществена на спрямо 40-годишен украинец, който срещу сумата от 250 евро получил пет български банкноти с номинал 100 лева, т.нар. „зографки“, които са извън обръщение – това е 46-годишен криминално проявен несебърлия. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five × 3 =