Фенове на Тейлър Суифт, оградете си 20-и август на календара. Тогава излиза най-важният брой на модната библия Vogue, а от корицата му наднича 29-годишната певица. Изданието се е спряло точно на нея, защото през последната една година Суифт неведнъж беше в центъра на вниманието.

Изпълнителката се забърка в скандал със Скутър Браун за правата на предишните ѝ албуми. Обвинението към музикалния мениджър беше, че със закупуването на звукозаписната компания Big Machine Label Group – първото студио на Суфит, Браун автоматично наследява и правата за разпространение на всички албуми, направени от певицата по времето ѝ там. Самата Тейлър заяви, че е поискала да плати за тях, но не ѝ е била дадена такава възможност

Друга тема, която се зачеква е отношението на Суфит към хората с различна сексуална ориентация. Преди няколко месеца, тя пусна песента You Need to Camlm Down, в която се показва пълната подкрепа към ЛГБТ общността. Певицата споделя, че идеята за клипа ѝ дошла след като певецът Тодрик Хол я попитал какво ще е отношението към сина ѝ, ако един ден разбере, че е гей.

„Фактът, че трябваше да ми бъде зададен такъв въпрос, ме шокира и ме накара да осъзная, че не съм заявила позицията си достатъчно ясно. Ако синът ми е гей, ще бъде гей. Не разбирам какъв е проблемът“, споделя тя пред Vogue.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five − two =