Джош Клос, който се подвизава като модел и актьор доби слава след като участва в клипа на Кейти Пери към песента „Tennage Dream“. Тя беше пусната през 2010-а, а албумът, от който е част, спечели награда „Грами“ в своята категория.

Все пак, явно не всичко е било както трябва. Клос написа в профила си в Инстаграм за неприятна случка, на която инициатор е бил известната певица

„Бях на рожден ден. Видяхме се с Кейти и двамата се прегърнахме. Тогава доста си падах по нея. Исках да я представя на приятел, но когато се обърнах, тя свали панталоните и бельото ми пред всички. Можете ли да си представите колко бях унизен?“.

Моделът и актьор споменава и друга случка по време на снимки. Според неговите думи, Пери го е нарекла „гнусен“, а част от екипа ѝ забранил на Клос да говори за прекараното време с певицата

„Споделям това сега, защото в последно време се заговори, че мъжете с власт са перверзни. Но жените с власт също не са цвете за мирисане“, пише още моделът. Засега екипът на Кейти Пери отказва да коментира обвинението.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви