Джош Клос, който се подвизава като модел и актьор доби слава след като участва в клипа на Кейти Пери към песента „Tennage Dream“. Тя беше пусната през 2010-а, а албумът, от който е част, спечели награда „Грами“ в своята категория.

Все пак, явно не всичко е било както трябва. Клос написа в профила си в Инстаграм за неприятна случка, на която инициатор е бил известната певица

„Бях на рожден ден. Видяхме се с Кейти и двамата се прегърнахме. Тогава доста си падах по нея. Исках да я представя на приятел, но когато се обърнах, тя свали панталоните и бельото ми пред всички. Можете ли да си представите колко бях унизен?“.

Моделът и актьор споменава и друга случка по време на снимки. Според неговите думи, Пери го е нарекла „гнусен“, а част от екипа ѝ забранил на Клос да говори за прекараното време с певицата

„Споделям това сега, защото в последно време се заговори, че мъжете с власт са перверзни. Но жените с власт също не са цвете за мирисане“, пише още моделът. Засега екипът на Кейти Пери отказва да коментира обвинението.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

16 + 13 =