полиция

42-годишен помориец, въоръжен с огнестрелно оръжие, е задържан от служители на „Специализираните полицейски сили” към ОДМВР – Бургас след тричасови преговори с екип от психолози и служители от Районно управление – Поморие. Не е допуснато използване на оръжието. От инцидента няма пострадали.

В 13.48 ч. днес е получено съобщение за пореден семеен скандал, възникнал в дома на помориеца на ул. „Княз Борис I” Спречкването било между него и двамата му родители.

Своевременно към мястото на инцидента се насочили два полицейски екипа от Районно управление – Поморие, които констатирали, че 42-годишният мъж се държал агресивно с родителите си и бил въоръжен с пистолет. Забелязвайки полицаите той размахал оръжието, отправяйки заплахи, като майка му успяла да излезе от къщата. Баща му /трудноподвижен/ останал в дома, в който били и летовници, отседнали на квартира.

Помориецът излязъл пред единствения изход от жилището и останал на двора, където са водени и преговорите със сформирания екип от психолози и служители от Районно управление – Поморие.

Към момента 42-годишният помориец е задържан за срок от 24 часа. Огнестрелното оръжие е иззето – констатирано е, че същото е законно притежавано, тъй като мъжът преди осем години работел в Районно управление – Поморие в „Патрулно постова дейност”. Материалите по образуваното досъдебно производство са докладвани в Районна прокуратура – Поморие.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

four + 5 =