Непрестанни купони разделили Майли и Лиъм

0
28

Едва 8 месеца след брака им, стана ясно, че Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт се развеждат. Причината за този несполучлив край на връзката им станали неспирните партита на актьора с приятели.

Именно купоните станали повод за чести разпри между брачните партньори. Малко преди да се разделят, те за последно отново се скарали заради нощните приключения на звездата от „Игри на глада“.

Пред сп. „People“ приятели на двойката споделят: „Мнозина си мислеха, че Майли е по-лекомислената в тази двойка. Но това се оказа заблуда. Големият виновник за разпадането на краткотрайната брачна връзка на звездните партньори се оказа Лиъм. Накрая на Майли ѝ писна, тъй като той се държеше като пубер. Според нея крайно време било Хемсуърт да порасне, но тя нямала нерви да го чака“.

Близки на двойката довериха, че актьорът имал доста по-чепат характер, отколкото е публичният му образ на приятен човек.

Според друга версия Майли и Лиъм се разделили заради коренно противоположни виждания за брака. Актьорът нямал нищо против Сайръс да се развива като певица, но искал вкъщи да си има стабилна домакиня и майка на децата му.

Други източници, близки до двойката, не са сигурни, че раздялата между двамата е окончателна. Те са изпадали в подобни ситуации и преди и не е изключено отново да се съберат.

tialoto.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here