Дъщерята на покойния Брус Лий Шанън беше изключително възмутена от „Имало едно време в Холивуд“, заради начинът, по който е представен баща ѝ във филма.

В него има сцена, в която Брус Лий (в ролята е актьорът Майк Мох) се перчи пред група хора и обяснява как може да победи всеки в бой, включително и Мохамед Али, защото ръцете му са „смъртоносни оръжия“. Той и персонажът на Брад Пит започват да се бият и в крайна сметка Пит побеждава Лий

Според Шанън Лий баща ѝ е показан като арогантен задник и въздух под налягане, а не като човек, който е трябвало да се труди тройно повече от тези хора, за да получи това, което на тях им е дадено даром.

След изказването на Шанън Лий, последва и отговор от страна на режисьора. Според Тарантино начинът, по който е представен героя, всъщност не е чак толкова неточен, както твърди дъщерята на легендарния актьор

„Брус Лий беше много арогантен човек“, казва Тарантино по време на пресконференция в Москва, като допълва, че според него Брус Лий е говорил точно по този начин надменен и високомерен начин и е имал точно такова арогантно поведение.

„Брус Лий не само е казвал че може да победи Мохамед Али, но дори и съпругата му Линда Лий потвърждава думите му в първата биография, която някога съм чел за него. Тя каза точно това“, допълва Тарантино.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви