Музиканти от „Куин“ (Queen) дава шанс на феновете да участват в 3 нови клипа към едни от най-великите песни на групата.

Инициативата е част от кампанията You Are The Champions, с която се честват 1 милиард гледания на видеото към „Бохемска рапсодия“ в YouTube.

Певци и инструменталисти получават шанса да вземат участие в хитовата песен. Танцьорите могат да демонстрират своята интерпретация на Don`t Stop Me Now с помощта на видео с инструкции от Polly Bennett (треньора по движения на актьора Рами Малек, който влезе в ролята на Фреди Меркюри в биографичния филм за „Куин“ – „Бохемска рапсодия“). Визуалните артисти пък ще имат възможност да изработят дизайн на дума или фраза от текста на A Kind of Magic.

Финалните версии на видеата ще бъдат публикувани по-късно тази година в официалния канал на групата в YouTube.

Клипът на „Бохемска рапсодия“ определя златен стандарт в жанра за следващите няколко десетилетия и днес продължава да вдъхновява и забавлява милиони фенове по света, повече от 40 години след като е създадено за първи път.

От „Куин“ представиха за първи път и нова ремастерирана видео версия на емблематичната песен, достъпна за гледане в официалния YouTube канал на групата.

Сега феновете могат да се насладят на подобреното видео в целия му блясък и така, както е било замислено от самото начало. В допълнение, текстът на песента е наличен на различни езици – английски, испански, италиански, френски, японски, полски, немски, индонезийски, корейски, чешки, руски и турски.

http://bit.ly/30ToX45

https://bit.ly/2x9dZKr

www.youarethechampions.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви