Знаем, че той е категоричен в решението си да се оттегли след своя десети филм. И Куентин Тарантино отново подчерта това. Той сподели малко повече детайли за този свой последен филм. Те не са много, но все пак повдигат завесата над този абсолютно исторически проект.

В момента Тарантино е на прес обиколка, промотираща последния му девети филм „Имало едно време в… Холивуд“. Една от спирките му бе в Москва, където той имаше обширна пресконференция. Именно тук отново чухме, че му остава още един филм, преди окончателно да се оттегли

„Ако се замислите над това, че всички филми разказват една история и всеки от тях е като влаков вагон, свързан с останалите, този последен филм ще бъде своеобразна кулминация. Според мен този десети филм ще е като епилог на цялото ми творчество“, заяви култовият режисьор.

Не е много, но поне са ясни няколко неща. Тарантино наистина ще се оттегли от киното, след само още един филм. Той беше заявил преди време, че може да се оттегли още след „Имало едно време“, ако този толкова личен за него филм постигне такъв голям успех, че да звучи като достоен финал на кариерата му. И макар че филмът се радва на добър прием сред критици и зрители и определено ще стане касов хит, явно този вариант отпада

Не звучи логично Тарантино да приключи кариерата си с дълго коментирания филм от поредицата „Стар Трек“. Той подготвя и проект за срещата между Джанго и Зоро, но по-вероятно е да избере друг за негов режисьор. Все пак оставаме в очакване да научим финалното му решение.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви