Меган и |Хари

През юни тази година стана известно, че Меган Маркъл ще бъде гост-редактор на септемврийския брой на британския Vogue. От изданието разкриха, че херцогинята е работила цели седем месеца за подготовката на най-важния септемврийски брой в тясно сътрудничество с главния му редактор Едуард Енинфул:

„Меган ще изрази собственото си мнение на страниците на списанието и ще привлече влиятелни жени, които променят съвременния свят. Те също ще се включат с есета“

А преди часове стана ясно, че херцогинята на Съсекс планира да пусне капсулна линия облекло (актуален тренд за малко дрехи, които са взаимносъчетаеми). За осъществяването на този проект тя работи съвместно с Marks & Spencer, универсалните магазини John Lewis, марката Jigsaw и с личната си приятелка – дизайнера Миша Нону. Колекцията на херцогинята на Съсекс ще се предлага в търговската мрежа в подкрепа на организацията Smart Works, която предоставя безплатно облекло за безработни жени.

„Много марки се съгласиха да се обединят за една обща важна идея. Това не само ще ни позволи да станем част от корпоративните си и лични истории, но и ще ни напомни, че заедно сме по-силни“, обясни Меган. Очакваме с нетърпение както колекцията, така и септемврийския брой на Vogue с обещаната специална фотосесия с кралско участие.

woman.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви