Вселената на Спайдър-мен бе разширена през миналата година с появата на един анимационен филм, предизвикал възторжени отзиви сред критици и фенове. „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“ дори спечели „Оскар“ за най-добра анимация и ни представи поредица колоритни образи, включително неотстъпващата по нищо на Майк Моралес Гуен Стейси, известна още и като Спайдър-Гуен.

Явно повлияни от големия успех на анимацията, а и на игралния „Спайдър-мен: Далече от дома“, надхвърлил приходи от 1 милиард долара, Sony са решили да продължават да разширяват вселената на популярния супергерой. Догодина очакваме да видим филм за злодея Морбиус, напредва работата по „Венъм 2“, а сега разбираме, че се задава и игрален филм за Спайдър-Гуен

Предстои ни да видим героинята и в друг анимационен проект, събрал изцяло женски ансамбъл, където тя ще е в компанията на други силни дами, сред които и Спайдър-уомън. Но вече започва работа и по игрална версия на историята на Гуен. А Капитан Марвел доказа, че определено има интерес към комикс филмите с главни герои жени.

Разбира се, всичко е в съвсем ранна фаза и не е ясно дали такъв филм наистина ще се появи. Ако Sony успеят да задвижат нещата в правилната посока, надяваме се скоро да разберем повече подробности

Феновете вече доказаха, че имат голямо желание да видят Спайдър-Гуен в игрален филм, в който тя е основен персонаж. Дори повечето от тях са на мнение, че Хейли Стейнфелд, която озвучава героинята в анимационния филм, би била прекрасен избор за главната роля.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви