Продължава разследването на инцидент, при който 18-годишно момче загина на аквапарка в Приморско. Инцидентът стана в четвъртък. Момче, спускащо се от най-екстремната пързалка „Цунами“, било застигнато от друг младеж и двамата са се сбълскали. Първият получил сериозна травма на главата и починал. Иззети са видеозаписи от камерите в аквапарка, разпитват се свидетели.

Момчето е от старозагорското село Кирилово. Бил на почивка с група приятели.

Родителите на починалото момче научили за трагедията от негови приятели и веднага тръгнали към Бургас.

„Знаем, че са се сблъскали глава с глава с негов приятел. Казаха, че бил паднал от два метра височина, а той не е паднал. Спасител, който е бил там, го изнесъл, може той да го е увредил, всичко е възможно”, разказаха родителите, цитирани от NOVA. По думите на бащата, второто момче, което е без сериозни наранявания, казал, че сам се е пуснал по пързалката без да изчака. До късно вечерта в четвъртък разследващи правиха оглед на обекта и събираха доказателства.

Няколко часа след трагедията входът на аквапарка беше отворен за посетителите на лятното кино, което се намира там. Никой от собствениците не се появи. Днес аквапаркът отново работи.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви