Българка грабна титлата „Мисис Трансконтинентал“. Престижният конкурс, в който участва Полина Паньова-Бильк, се проведе преди дни в Атланта, щата Джорджия. Красавицата, която е родом от Карнобат, работи като ендокринолог.

„Благодаря на всички за поздравленията, плача от радост в момента, не зная дали можете да си представите какво се крие зад красивата усмивка и перфектния външен вид! Това е само обвивката, но животът ми никога не е бил лесен, всяка постигната цел е следствие на упорит труд, дори и тази, никой от вас не може и да предположи какво съм преживяла, защото не говоря за това!“, написа нашенката във Facebook

Клубът на българите в Атланта побърза да поздрави нашенката за победата и сподели снимка с нея в социалната мрежа. „Браво! Горди сме, че българската красота, интелигентност и стил бяха оценени достойно!“, написаха сънародниците ни.

Красивата лекарка благодари на семейството си за подкрепата и сподели, че иска да се занимава със значими каузи

„Благодаря на България, благодаря на целия свят за доверието и вярата в мен! Много предстои за България и света. Имам много глобални проекти, които тепърва ще имам възможността да реализирам! Не красотата ще спаси света, а красотата и интелектът ще спасят света!“, обяснява тя.

Паньова не се явява на конкурс за красота за първи път. Миналата година тя печели „Мисис България Трансконтинентал“. Българката живее от дълги години в Украйна. Женена е за украинец и има двама сина. Завършила е Виницки национален медицински университет „Николай Пирогов“, след което добива диплома за ендокринолог.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

6 + sixteen =