Камерън Диас

А мериканската актриса Камерън Диас се наслаждава на истинския живот, далеч от камерите и общественото внимание. Това стана ясно от най-новото интервю на 46-годишната звезда за сп. Instyle.

Диас изгря на голямата сцена през 1994 г. с ролята си в „Маската“, но от 2014 г. не се е имала никакви филмови или телевизионни роли.

Тогава Камерън отбеляза 20-годишен творчески юбилей. Макар зад гърба си да има десетки роли, Диас не крие, че на този етап не смята да се завръща.

„Започнах да ставам известна, когато бях на 22-25 г., което беше доста отдавна. Като се замисля осъзнавам, че съм дала половината от живота си на публиката и обществения живот. Чувствам, че е добре за мен да се оттегля за известно време, да обърна внимание на себе си, за да помисля как и кога да се завърна, ако изобщо поискам. Не ми липсва актьорството“, не крие звездата.

В момента актрисата се наслаждава на свободното си време и се опитва да живее пълноценно.

С каквото и да реши да се занимава, то ще трябва да е нещо, към което изпитва истинско влечение и интерес.

46-годишната Диас прекарва голяма част от времето си със своята половинка Бенджи Мадден, с когото са женени от 2015 г. Двамата живеят тих и спокоен живот, далеч от светлините на прожекторите. Те рядко могат дори да бъдат забелязани от постоянно дебнещите папараци.

„Забавно е хората да не знаят изобщо какво правя. Моето време е изцяло и само за мен.

В момента не трябва да продавам никакви филми, точно заради това не е нужно да давам на хората нещо. Не се занимавам повече с това. Живея си живота“, категорична е актрисата.

Тя не крие, че се чувства прекрасно в своето ново десетилетие.

Вече обръща повече внимание на важните неща – бракът, приятелствата, които стават все по-истински и дълготрайни.

„Най-хубавото нещо, което ми се е случвало е, че се омъжих за този прекрасен мъж. Той е невероятен човек и партньор. Не знам дали бях готова да се омъжа за Бенджи, но знаех, че той е специален.Той е добър човек, няма драма. Наистина съм благодарна за него“.

Феновете на звездата обаче може да получат нещо ново и интересно от звездата.

Диас споделя, че като креативен човек тя търси проект, който ще я вдъхнови и ще има смисъл за нея в този етап от живота й. Актрисата подготвя нещо, но в момента е твърде рано, за да разкрива повече детайли.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви