Още в края на юли се появи информация за възможните кандидати за овакантения от Рубен Флейшър режисьорски стол за продължението на „Венъм“. Вече е ясен изборът на Sony – Анди Съркис. Той е успял да надделее над конкурентите си в лицето на Травис Найт („Бъмбълби“) и Рупърт Уайът („Възходът на планетата на маймуните“).

Всички знаем, че Съркис е истински революционер в „моушън капчър“ изпълненията, предизвикали невероятен отзвук още от превъплъщението му като Ам-Гъл във „Властелинът на пръстените“. Но той вече има опит и зад камерата, първо като асистент режисьор на Питър Джаксън по трилогията „Хобит“, а впоследствие и като създател на филмите „Breathe“ и „Mowgli“

Сега надеждите на Sony са Съркис да направи още по-голям хит от „Венъм 2“, след като оригиналът счупи всички рекорди през октомври миналата година и спечели над 856 милиона долара. Затова и бързаха да открият заместник на Флейшър, който бе натоварен с друго продължение – „Зомбиленд: Втори удар“. А според някои слухове режисьорът не се разбирал много със звездата Том Харди.

За момента не знаем нищо за сюжета на продължението, освен че в него по всяка вероятност ще видим героя на Уди Харелсън Карнидж, който се появи в сцената след финалните надписи на „Венъм“. Двамата със Съркис наскоро работиха заедно по хита „Войната на планетата на маймуните“

През ноември трябва да стартират снимките на „Венъм 2“. Том Харди ще се завърне към култовата си роля, а премиерата е предвидена за 2 октомври 2020 г.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви