На 9 и 10 август 2019 в Бургас пристигат едни от най-емблематичните звезди от тези незабравими години – East 17, 2 Unlimited, No mercy, REDNEX, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!,2 Brothers on the 4th floor, Ice MC.

Няколко дни преди диско маратона към тях се присъединява и евроденс формацията E-Rotic, популярна с предизвикателните си парчета и скандални текстове. Сред тях са хитовете“Fred Come to Bed“, „Sex on The Phone“, „Oh Nick Please Not So Quick“идруги. Групата издава редица албуми в Германия и Япония, и превзема чартовете в десетки държави. През 2014 певицата Лиан Лей отново възражда формацията и това е причината да можем да чуем E-Rotic и в Бургас!

Нови попълнения има и сред българските участници. Освен Ъпсурт и Deep Zone Project на сцената на SPICE Music Festival ще можете да чуете и сетовете на един от най-популярните български диджеи DJ Marti G и DJ Chichanes, които ще подгряват публиката и между изпълнитеите.

За огромно съжаление Sonique обяви, че няма да може да пристигне в Бургас, заради лични проблеми в семейството

Всички останали изпълнители ви очакват на Пристанище Бургас на 9 и 10 август 2019!

Билети може да закупите в мрежатанаEasyPay в цялата страна и онлайннаwww.EpayGO.bg Eднодневни билети ще могат да се купуват само на място. Разплащането във фестивалната зона ще става със специални фестивални карти (които може да получите и заредите във фестивалната зона)или собствени безконтактни карти MasterCard

Партито във фестивалната зона започва още на 7 август със Street food & art festival. Той ще продължи до 11 август 2019 и е с вход свободен. Единствено на 9 и 10 август 2019 в него ще може да се влиза само с билет за SPICE Music festival.

SPICE Music Festival – 90’s edition сеорганизираот „Културно-масовадейност“ ЕООД, ОбщинаБургас и ПристанищеБургас – с ексклузивнатамедийнаподкрепанарадио ENERGY – станцияномер 1 замузикаот 90-те!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви