Специална паркинг зона ще бъде обособена на ул. „Булаир“, в отсечката от ул. „Фотинов“ до ул. „Цар Симеон 1“, по време на Spice music festival. Посетителите на фестивала ще могат да паркират колите си в двете десни платна. Паркинг зоната ще може да осигури места за около 120 автомобила и да се ползва от 14.00 часа на 9 август до 12 часа на 11 август. Това стана ясно на среща между организаторите, представители на компетентните институции и на общината.

С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л „Приморец“ в посока Морска гара. То ще бъде въведено от 9 часа на 9 август до 9 часа на 11 август. Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни паркинги в близък периметър до събитието – Паркинг „Гурко“ , Паркинг „Опера“,Паркинг „Трия Сити център“,Паркинг „Кирил и Методий“, Паркинг „Пиргос“

От 7 до 11 август на същото място на Пристанище Бургас, до Морска гара, ще се провежда и фестивалът Street Food & Art Festival. В програмата му са включени кулинарни демонстрации, вълнуващи срещи с известни готвачи и блогъри, акустични концерти и лятно кино.

Тогава достъпът ще е свободен до бариерата на Пристанището

На 9 и 10 август, когато на същата територия ще се провежда Spice Music Festival 2019., входът ще бъде само с билети до полунощ. След това ще е свободен, но входът ще е до кръговото кръстовище на х-л „Приморец“.
На 11 август, в рамките на ST

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

11 + 5 =