Няма по-ясен знак, че лятото е дошло от обуването на чехли и сандали. Независимо дали сте на морето или се печете под жаркото градско слънце, все някъде ще видите човек, който е обул един от двата вида обувки. Какво обаче да правите, когато работата ви изисква да сте елегантни, а тялото ви крещи от жега?

Кланът Кардашян – Дженър има решение за вас. Много просто – чехли с токче. Кендъл Дженър се появи с такъв вид обувки на ваканцията си на остров Миконос в Гърция, където отморява преди натоварения си моден график, започващ през септември. И макар през повечето време, папараците да дебнат за по-пикантни снимки, друго модно решение впечатли феновете на звездата

Тя се появи с чехли, които бяха повдигнати от токче. Дженър явно е взела пример от сестра си – Ким Кардашян, която се появи с такъв вид обувки още през юни месец. Съпругата на Кание Уест явно се чувства доста удобно по този начин, тъй като беше забелязана да съчетава чехлите с няколко различни тоалета. Разбира се, Ким не е открила топлата вода, тъй като чехлите с токче се появяват още през 1990-а.

Фактът, че не се задържа много, говори ясно за предпочитанията на потребителите. Днес обаче социалните мрежи могат да превърнат един продукт в сензация, чисто и просто, защото някоя звезда го носи. В случая с клана Кардашян-Дженър, няма да е за първи път да въведат нова мода сред феновете си да предизвикат истерия по магазините.

tialoto.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви