Богато разнообразие от крафт бира, рок музика, арт работилници и забавления за деца предлага на своите посетители METALHEAD BEER FEST, който ще се проведе на 3 и 4 август в парк „Минерални бани“.

Организатори на събитието са пивоварната METALHEAD BREWERY с подкрепата и съдействието на Община Бургас

Заедно с бургаската пивоварна във фестивала ще се включат и производители на крафт бира от цялата страна, сред които TRIMA I DVAMA, BROTHERS BREW TEAM, RHOMBUS, AILYAK, DUNAV, WHITE STORK, HILLS, MELTUM, BEER BASTARDS.

Американско барбекю, щанд със сирена, рибни деликатеси и още много изненади очакват посетителите на бирения фест

За доброто настроение на посетителите ще има сцена, на която ще се изявят четири бургаски рок банди – Bazooka Gigant, Stiff Bones, G.A.N.G и Saltfield.

За провеждането на бирфеста се въвежда специална организация на движението. Предвидено е автомобилите да паркират в крайните десни ленти по посока на движението по улица „Александър Стамболийски“ /от главния път Бургас – Айтос до ТК „Акве Калиде“/, на кръговия пътен възел при ТК „Акве Калиде“ и в близкия паркинг в дясно от кръговото движение. В зоната на фестивала ще се допускат за кратко само автомобили, които обслужват събитието

Ако решите да отидете на бирения фестивал с автобус, използвайте линия № 3 на градския транспорт. Автобусът тръгва от автогара „Запад“, а повече за разписанието и спирките ще откриете на адрес: http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=5680.

METALHEAD BEER FEST ще предложи на посетителите възможността да се срещнат отблизо с майстори на ръчно изработени бижута. Специален гост в арт зоната на бирения фест ще бъде един от най-популярните автори в тази сфера – Петър Арбов, който има своя марка бижута. Арбов е лидер в стиймпънк движението в България, а произведенията му съчетават нетрадиционни материи и линии с новаторски и интересен дизайн

През двата дни на METALHEAD BEER FEST посетителите ще могат да видят и закупят уникални бижута и сувенири, дело на известни творци от цялата страна. На щандове ще имат и от хитовите бижута на Eva Pendientes, гривните и пръстените от стари немски вилици на Forcella Fabbricа, както и шедьоврите от дърво и смола на артиста от Five seasons.

Някои от авторите ще представят свои уъркшопове, в които всеки може да се включи. За децата са предвидени много занимателни игри, работилничка за слайм и още много изненади.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви